• Stor tropisk badring...

  Stor tropisk & glittrig uppblåsbar badring i maxi-format perfekt för poolen eller strand. Den är delvis genomskinlig med små glitterbitar inuti.

  Den har två handtag för bättre stabilitet.

  I förpackningen inkluderar en liten självhäftande lapp för lagning av mindre hål.

  Mått uppblåst: Ø 120 cm. Förpackningens mått: 24x27x7 cm.

  Inkluderar en självhäftande lapp för reparation av små hål
  Lämplig för åldrarna 14+
  Högsta vikt som stöds: 80 kg
  Produkten är inte lämplig för användning i öppet vatten eller där det finns starka strömmar. Inget skydd mot drunkning.
  Används i grunt vatten och för barn under övervakning av en vuxen.

 • Uppblåsbar White...

  XL uppblåsbara swan som är unisex och passar från 6 år.

  EN-71 & EN-25649 testade.
  Fri från skadliga kemikalier.
  Förpackningens mått: 32.5 x 23 x 8.5 cm
  Förpackningsmaterial: Återvunnen kartong
  Maximal vikt: 80 kg
  Vikt: 1.4 kg
  Material: 0.20 mm thick PVC

 • Bestway Badmadrass...

  Gör det bästa av en varm sommardag vid poolen eller sjön med denna Aqua Lounge från Bestway! Denna badmadrass är tillverkad av högkvalitativ vinyl, vilket gör den väldigt hållbar och kraftig för att hålla dig flytande. Den har 2 luftkammare och ett bekvämt nackstöd. Den flytande madrassen kan snabbt blåsas upp och tömmas på luft.

  Njut av ultimat avkoppling och komfort med denna uppblåsbara badmadrass! Observera att denna produkt kommer i två färger (blå och lila) och att leveransen är slumpartad.

 • Bestway Badmadrass...

  Denna badmadrass Pizza Party från Bestway är perfekt när du vill slappa i poolen eller på sjön.

  Denna uppblåsbara badmadrass är tillverkad i högkvalitativ PVC och är byggd för att hålla i många år. Badmadrassen har inbyggda fästen på undersidan, vilket gör att den kan anslutas till andra badmadrasser, så du kan skapa en hel pizza med familj och vänner. Den har 2 luftkammare och en mugghållare. Denna badmadrass kan blåsas upp eller tömmas på luft snabbt. Njut av ultimat avkoppling och komfort med denna badmadrass!

  I leveransen ingår endast 1 badmadrass.

 • Bestway Badmadrass...

  Denna flytande vilstol Bestway Hydro-Force är perfekt när du vill slappa i poolen eller på sjön.

  Denna flytande vilstol är gjord av förtestad vinyl och är gjord för att hålla. Den är utformad med ett ryggstöd och armstöd och är otroligt bekväm. Den har 2 luftkammare och 1 mugghållare. Den flytande badfåtöljen går snabbt att blåsa upp och tömma på luft.

  Njut av ultimat avkoppling och komfort med den här flytande vilstolen!

 • Bestway Badmadrass...

  Ha massor av skoj med denna badmadrass POP Ostrich 41117 från Bestway!

  Eftersom den är tillverkad i stark vinyl är denna badmadrass stadig och hållbar. Dess ljusa färger och detaljerade design är gjorda med avancerade trycktekniker som bidrar till hela upplevelsen. Den är utformad för att se ut som en färgsprakande struts och blir en fantastisk detalj i din pool. För din säkerhet är den konstruerad med 2 kraftiga handtag och 3 luftkammare. Den levereras med en slitstark reparationslapp.

 • Bestway Badmadrass...

  Flamingoflotten 41119 från Bestway drar garanterat till sig uppmärksamheten med sin livfulla rosa färg. Stå ut i mängden på nästa poolparty med dess fantastiska detaljer såsom en uppblåsbar stjärt och grafik med fjädereffekt.

  Denna poolflotte är såväl praktiskt som elegant då den är tillverkad utav stark, förtestad vinyl och utrustad med kraftiga handtag som är lätta att hålla i. Denna flotte har en stor yta för extra stabilitet. Den har till och med en mugghållare så att du kan njuta av en uppfriskande drink i bekvämligheten hos din flamingoflotte!

  Denna poolflotte är enkel att blåsa upp och tömma på luft. Den är en fantastisk som leksak för poolen, dekoration eller för avslappning vid poolen. Den kommer alldeles säkert att bli en riktigt hit på nästa pool party!

 • Bestway Badmadrass...

  Ha massor av skoj med denna badmadrass POP Rhino 41116 från Bestway!

  Eftersom den är tillverkad i stark vinyl är denna badmadrass stadig och hållbar. Dess ljusa färger och detaljerade design är gjorda med avancerade trycktekniker som bidrar till hela upplevelsen. Den är utformad för att se ut som en färgsprakande noshörning och blir en fantastisk detalj i din pool. För din säkerhet är den konstruerad med 2 kraftiga handtag och 6 luftkammare. Den levereras med en slitstark reparationslapp.

 • Bestway Uppblåsbar...

  Ha det riktigt kul i trädgården med vänner och familj i den uppblåsbara poolen Fast Set från Bestway.

  Denna stiliga pool har förstärka väggar som är tillverkade i Tritech, ett förstärkt 3 lagers material som består av laminerad, kraftig PVC och polyesternät. Denna uppblåsbara pool kan snabbt och enkelt ställas upp. Lägg bara poolen på en platt yta, blås upp ringen och fyll sedan poolen med vatten.

 • Bestway Familjepool...

  Varför lägga massor av pengar på en semester när du kan skapa en egen i din egen trädgård? Denna innovativa uppblåsbara pool från Bestway är perfekt för dig och dina små att plaska runt i under sommaren!

  Denna uppblåsbara pool är tillverkad av stark och hållbar vinyl och är stadig och hållbar. Du kan släppa ut poolvattnet med den användarvänliga dräneringsventilen. Den levereras med en slitstark lagningslapp. Viktigt: Den uppblåsbara poolen är lämplig för barn över 3 år.

 • Bestway Uppblåsbar...

  Varför lägga massor av pengar på en semester när du kan skapa en egen semester i din egen trädgård? Denna innovativa uppblåsbara pool från Bestway är perfekt för dig och dina små att plaska runt i under sommaren!

  Denna uppblåsbara pool är tillverkad av stark och hållbar vinyl och är stadig och hållbar. Du kan släppa ut poolvattnet med den användarvänliga dräneringsventilen. Den levereras med en slitstark lagningslapp. Viktigt: Den uppblåsbara poolen är lämplig för barn över 6 år.

 • Bestway Pool uppblåsbar...

  Ha det riktigt kul i din trädgård med vänner och familj i den uppblåsbara poolen Fast Set från Bestway.

  Denna stiliga pool har förstärka väggar som är tillverkade i Tritech, ett förstärkt 3 lagers material som består av laminerad, kraftig PVC och polyesternät. Denna uppblåsbara pool kan snabbt och enkelt ställas upp. Lägg bara poolen på en platt yta, blås upp ringen och fyll sedan poolen med vatten.

  Poolen är lätt att fälla ihop för förvaring och transport när den inte används.

 • Bestway Lekpool med...

  Låt dina små ha skoj i den här lekpoolen 52192 från Bestway! Den är snabb att både blåsa upp och tömma.

  Tack vare den högkvalitativa vinylen och det stoppade golvet för ökad komfort är poolen stadig och hållbar. En avtagbar solskärm med lättanvända fästen för att skydda barnen från skadliga solstrålar medföljer.

  Njut av det kalla vattnet och ha roligt i trädgården med den här uppblåsbara poolen! Med den lättanvända tömningsventilen tömmer du ut vattnet på ett kick.

  Vänligen observera: Denna pool är lämplig för barn över 3 år.

 • Bestway Uppblåsbar...

  Varför lägga massor av pengar på en semester när du kan skapa en egen i din egen trädgård? Denna innovativa uppblåsbara pool från Bestway är perfekt för dig och dina små att plaska runt i under sommaren!

  Denna uppblåsbara pool är tillverkad av stark och hållbar vinyl och är stadig och hållbar. Du kan släppa ut poolvattnet med den användarvänliga dräneringsventilen. Den levereras med en slitstark lagningslapp. Den uppblåsbara poolen är lämplig för barn över 6 år.

 • Bestway Island Flytande...

  Denna uppblåsbara vilstolen 43111 från Bestway för 3 personer är perfekt när du vill slappa i poolen eller på sjön.

  Denna flytande vilstol är tillverkad i högkvalitativ vinyl och är därför väldigt hållbar. Den stadiga vinylkonstruktionen är tillräckligt stark för att du ska kunna flyta runt samtidigt som du doppar fötterna i vattnet! Den har 2 luftkammare och slitstarka handtag. Tre uppblåsbara dynor ger optimal sittkomfort. Denna vilstol kan blåsas upp och tömmas på luft snabbt.

  Njut av ultimat avkoppling och komfort med den här uppblåsbara flytande vilstolen!

 • Bestway Vattenrutschbana...

  Vattenrutschbanan H2OGO Double Slide 52255 från Bestway kan förvandla din trädgård till ett vattenparadis. Dina barn kommer att ha massor av skoj med sina vänner i trädgården under sommaren.

  Vattenrutschbanan är enkel att ställa upp och blåsa upp. Du kan ansluta den till trädgårdsslangen så att banan blir blöt under användning. De dubbla glidbanorna gör det möjligt att tävla med dina vänner nerför banan och ner i en fylld pool! Den levereras med en slitstark lagningslapp.

 • Bestway Pool Family...

  Family Fun Lounge Pool från Bestway blir perfekt för din familj när det är dags att koppla av eller leka i poolen under varma sommardagar.

  Denna skojiga pool är tillverkad i robust, förtestad vinyl och extra breda väggar för hållbarhet och stabilitet. Poolen är lämplig för barn över 6 år och vuxna som vill svalka sig på sommaren. Den har 2 mugghållare för att ha dricka nära till hands. De medföljande 2 dynorna och ryggstöden ger extra stöd och komfort. När den inte används kan du enkelt tömma poolen och förvara den för nästa säsong.

 • Bestway Hydro Force...

  Denna flytande vilstol Bestway Hydro-Force är perfekt när du vill slappa i poolen eller på sjön.

  Denna flytande vilstol är gjord av förtestad vinyl och är gjord för att hålla. Den är utformad med ett ryggstöd och armstöd och är otroligt bekväm. Den har 5 luftkammare och 1 mugghållare. Det ingår också en ishink för att kyla dina drinkar. Den flytande badfåtöljen går snabbt att blåsa upp och tömma på luft. Njut av ultimat avkoppling och komfort med denna flytande solstol!

 • Bestway Flytande vattenring...

  Vattenringen 43113 från Bestway är perfekt för avkoppling på öppet vatten eller i poolen.

  Denna vattenring är tillverkad av högkvalitativ vinyl och är därför högst hållbar. Undersidan i nätmaterial håller dig sval, och det inbyggda ryggstödet ger bra sittkomfort. Det finns två mugghållare så att du kan ha uppfriskningar nära till hands när du flyter runt på vattnet. Ett omringande grepprep med inbyggda öljetter gör det enkelt att ta sig i och ut. Vattenringen kan blåsas upp och tömmas på luft snabbt.

  Njut av ultimat avkoppling och komfort med den här uppblåsbara flytande vattenring!

 • Bestway Lekcenter...

  Detta lekcenter från Bestway är ett roligt vattenland för barn! Barnen kan ha skoj och simma med delfinen, clownfisken och bläckfisken.

  Barn kan kasta de medföljande ringarna på bläckfisken. Palmen sprutar vatten om den fästs till en trädgårdsslang för extra skoj och håller dem svala medan de leker i solen. Barnen kan glida ner i den avtagbara rutschbanan.

  Lekcentret har en lättanvänd avloppsventil för att frigöra poolvattnet så att du enkelt kan rengöra och förvara poolen när den inte används.

 • Bestway Undersea Adventure...

  Dina barn kommer att kunna roa sig med ett magiskt undervattensäventyr med denna fantastiska uppblåsbara pool från Bestway.

  Tack vare dess högkvalitativa “I-beam”-konstruktion i vinyl är denna pool stadig och hållbar, och rymmer upp till 778 L vatten. Poolen är utformad med extra breda sidoväggar för extra stabilitet. Poolen kan snabbt blåsas upp och tömmas. Sätt på dig 3D-simglasögonen och ta en titt på den vackra undervattensvärlden och kristallskatten rakt framför dina ögon!

  Vid leverans ingår 1 pool, 2 par 3D-simglasögon och 1 paket kristaller.

 • Bestway Lava Lagoon...

  Förvandla din trädgård till ett vattenparadis med lekcentret Lava Lagoon från Bestway!

  Denna färgglada och unika uppblåsbara pool är tillverkad i slitstarka material och har palmer, en bollramp samt rymmer upp till 208 liter vatten. Poolen kan ställas upp snabbt och enkelt. Den har en vattenspridare som kan fästas på din trädgårdsslang, en avtagbar kana med rep och inbyggda öljetter, en uppblåsbar ring för ringkastning, en spännande lavatunnel och bollar som kan rullas upp och ner för den uppblåsbara bollrampen. En sektion på poolgolvet kan blåsas upp för att fungera som en kudde för kanan.

  Lekcentret är optimalt för nästan alla trädgårdar och är väldigt lätt att blåsa upp och tömma. Det kan dessutom enkelt vikas ihop för förvaring eller transport när det inte används. Detta fantastiska lekpool kommer att ge timtals av nöje i sommar för hela familjen.

 • Bestway Pool uppblåsbar...

  Ha det riktigt kul i din trädgård med vänner och familj i den uppblåsbara poolen 57273 Fast Set från Bestway.

  Denna stiliga pool har förstärka väggar som är tillverkade i Tritech, ett förstärkt 3 lagers material som består av laminerad, kraftig PVC och polyesternät. Denna uppblåsbara pool kan snabbt och enkelt ställas upp. Lägg bara poolen på en platt yta, blås upp ringen och fyll sedan poolen med vatten.

  Poolen är lätt att fälla ihop för förvaring och transport när den inte används.

 • Bestway Badmadrass...

  Denna CoolerZ badmadrass Side 2 Side Floating Lounge 43119 från Bestway ger dig en perfekt plats att koppla av på i vattnet.

  Denna badmadrass är tillverkad i stark vinyl. Den uppblåsbara madrassen har en unik kontrastdesign som gör vattenupplevelsen roligare. De praktiska inbyggda mugghållarna låter dig koppla av och njuta av dagen utan att behöva oroa dig för att spilla ut din dricka. Den är utrustad med grepprep i båda ändarna. Reparationskit och en kylväska ingår också i leveransen.

Meny