• Portabel toalett 7L...

  Den portabla toaletten från ProPlus är perfekt att ha med på campingen eller vandringen!

  Tack vare den bekväma sitthöjden på 33 cm är campingtoaletten lämplig för alla familjemedlemmar.

  Den här vattentäta toaletten med lock har även en avfallstank med en kapacitet på 7 liter.

 • ProPlus Pop-up duschtält...

  Pop-up-tältet från ProPlus kan vikas ut och ihop på bara några sekunder och kan användas som en portabel dusch-/toalettinhägnad när du campar!

   

  Du kan även använda det som ett förråd för olika saker som du vill hålla borta från damm och vattenstänk.

   

  Detta duschtält i polyester kan användas som ett omklädningsrum på stranden.

 • Tältmatta 250×400...

  Gör din campingresa än mer bekväm med vår tältmatta. Placera den i ditt tält, under din husvagnsmarkis eller på din uteplats.

   

  Tältmattan är gjord av polyeten med hög densitet som har god vattenpermeabilitet och andningsförmåga. Tältmattan är utformad med integrerade öljetter i sina fyra hörn för en praktisk fastsättning. Utemattan är enkel att hålla ren med vatten. Vid behov kan tältmattan enkelt klippas till önskad storlek.

 • Campingkök med vindskydd...

  Detta lilla campingkök har plats för en spis, är skyddad från vind med ett vindskydd, en 2-plans hylla och en stor yta att jobba på. Den är perfekt för utomhusbruk.

  Med sin stora arbetsyta och näraliggande 2-plans hylla har du allt inom räckhåll. Det finns också en läglig hylla under spisytan, med plats för kryddor, stekpannor eller andra nödvändigheter. Vindskyddet är avtagbart vilket förenklar rengöring. Framför hyllan finns ett nät med dragkedja, vilket skyddar från insekter. Nätet kan enkelt rullas upp eller ned.

  Campingköket är lätt i vikt. Tack vare dess hopfällbara design kan den enkelt transporteras eller förvaras när den ej används. Med dess lätta vikt och den inkluderade bärväskan kan du enkelt bära med dig köket vart du än behöver den.

  Köket är stabilt och klarar upp till 30 – 50 kg. Tack vare sin järnram, robusta MDF bordskiva och 600D oxford tyg är den högst hållbar och stabil. PVC-beläggning säkerställer att ditt kök kommer att klara sig länge.

  Specifikationer
  Mått (ej hopfälld): 146 x 46 x 70 cm (L x B x H)
  Mått (hopfälld): 79 x 49 x 13 cm (L x B x T)
  Material: Aluminiumram + Bordsskiva av MDF
  Maxvikt: 30 – 50 kg
  Stor yta att jobba på
  värmebeständig, reptålig och vattentät
  Med en hylla på 2 plan, PVC-belagd textilväv
  Med ett avtagbart vindskydd
  Hopfällbar för enkel transport och förvaring
  Kommer med en bärväska
  Material: Polyester: 100%

 • Bestway Luftmadrass...

  Luftmadrassen Pavillo Flexchoice 67617 från Bestway blir perfekt att ta med när du ska campa.

  Den uppblåsbara sängen imponerar med sin ergonomiska design och kan justeras i tre funktioner: platt madrass, kuddstöd och solstol. Därför garanteras alltid rätt position. Luftmadrassen har även en robust konstruktion med I-balk och den ribbade ytan ger förstklassig komfort. Luftmadrassen för camping är gjord av stark vinyl och är robust och slitstark. Med hjälp av den praktiska ventilen kan luftmadrassen snabbt tömmas efter användning. Den levereras med en slitstark reparationslapp.

 • vidaXL Sovsäck svart...

  Få en god natts sömn när du campar, vandrar eller reser i denna sovsäck.

  Den mumieformade sovsäcken är tillverkad i högkvalitativ polyester och är hållbar, mjuk och bekväm. Tack vare den tjocka fyllningen är den särskilt lämplig i lägre temperaturer. Mumieformen håller hela kroppen varm och bekväm. Sovsäcken kan enkelt fästas i en andra sovsäck (ingår inte) för att bilda en större sovsäck. Dessutom har sovsäcken en 2-vägs dragkedja så att den kan öppnas helt.

  Sovsäcken kan packas ner till ett litet paket i en förvaringspåse, vilket gör den enkel att ta med sig.

 • vidaXL Luftmadrass...

  Denna självuppblåsande luftmadrass är ideal för picknickar, camping, vandring och andra utomhusaktiviteter. Denna vattentäta madrass skyddar dig från fuktigt gräs, sand med mera.

  Denna luftmadrass är väderbeständig, fuktbeständig och har en TPU-belagd sovyta i nylon och är därmed väldigt skön! Den inbyggda kudden är uppblåsbar för optimal komfort. Den kan snabbt rullas ihop i en transportväska, vilket säkerställer enkel transport och förvaring.

 • Hopfällbart campingbord...

  Oavsett var du är eller vart du är på väg är vårt hopfällbara campingbord perfekt för utomhusaktiviteter såsom grillfester, sportevent, vandringar, fester, picknickar, osv.

  Detta bord är tillverkat i lätt aluminium och bordsskiva i MDF, det är enkelt att flytta runt och ställa upp och kan enkelt torkas av. Den robusta ramen och bordsskivan gör bordet stadigt och hållbart. Tack vare den hopfällbara designen är campingbordet enkelt att transportera och det kan snabbt fällas ihop när det inte används. Transporthandtaget gör det väldigt enkelt att ta med bordet.

 • Campingpall aluminium...

  Oavsett om du vill ha en campingpall, ett sidobord att ställa dricka på eller en fotpall för att öka din komfort så är vår hopfällbara campingpall ett optimalt val för dig!

  Pallramen är tillverkad i anodiserad aluminium och är mycket stabil och hållbar. Ett unikt kompakt hopfällningssystem gör transport och förvaring busenkelt. Den kan enkelt rengöras med en fuktig trasa.

 • Hopfällbart campingbord...

  Denna kompakta campingstol är perfekt för avkoppling på campingplatser, stränder eller din trädgård.

  Ramen på denna utestol är tillverkad i aluminium, vilket gör den robust och hållbar. PVC-sitsen är slitstark och lämplig för utomhusbruk. Det höga ryggstödet bidrar till högre komfort när du sitter. Stolen kan enkelt fällas ihop till kompakta mått att sparar utrymme. Den medföljande väskan och den lätta förpackningen gör den här stolen perfekt för förvaring och transport.

 • Dusch/WC/omklädnings-tält...

  Detta duschtält är perfekt för allmänna platser såsom parker, stränder och campingplatser.

  Tillverkat i vattenbeständigt material och stött av fiberglas är detta omklädningstält hållbart, stabilt och praktiskt. WC-tältet har ett tak för extra avskildhet när du duschar eller byter om. Dess stora entré med dragkedja skapar en praktisk ingång. Det finns två stora förvaringsfack på tältets insida för att rymma shampoo, tvål eller andra mindre föremål. Tack vare den golvlösa designen kommer du enklare kunna hålla tältet rent.

  När tältet inte används kan det enkelt packas ihop och förvaras i sin kompakta bärväska.

 • Campingbord med metallram,...

  Detta bord, tack vare dess praktiska design blir perfekt till ditt kök, på din uteplats, i din trädgård eller när du är ute och campar.

  Bordet är lätt i vikt. Tack vare dess hopfällbara design är den enkel att transportera och lätt att gömma undan när den är ur bruk. Handtaget gör det lätt för dig att ta med dig bordet under din picknick eller på resa.

  Den är riktigt stabil och klarar en vikt av 30 – 50 kg. Bordet är hållbart, gjort med robust MDF skiva.

 • Hopfällbart campingbord...

  Oavsett var du är eller vart du är på väg är vårt hopfällbara campingbord perfekt för utomhusaktiviteter såsom grillfester, sportevent, vandringar, fester, picknickar, osv.

  Detta bord är tillverkat i lätt aluminium och bordsskiva i MDF, det är enkelt att flytta runt och ställa upp och kan enkelt torkas av. Den robusta ramen och bordsskivan gör bordet stadigt och hållbart. Tack vare den hopfällbara designen är campingbordet enkelt att transportera och det kan snabbt fällas ihop när det inte används. Transporthandtaget gör det väldigt enkelt att ta med bordet.

 • Hopfällbart campingbord...

  Detta hopfällbara bord med handtag kommer att vara perfekt på campingresan eller att ha med sig till din picknick. Bordets höjd kan justeras till 55 cm, 62 cm och 70 cm.

  Bordet är lätt i vikt. Tack vare dess vikbara design är den enkel att transportera och lätt att gömma undan när den är ur bruk. Handtaget gör det lätt för dig att ta med dig bordet under din picknick eller på resa.

  Den är riktigt stabil och klarar en vikt av 30 – 50 kg. Bordet är hållbart, gjort med robust MDF skiva.

 • Pop-up campingtält...

  Starta ditt äventyr med detta praktiska pop-up campingtält. Detta lätta tält ger skydd och skugga under våren, sommaren och hösten på utflykter, övernattningar och vandringar!

  Det har en rymlig insida med sovplats för två och är gjort av starkt polyestermaterial med vattenavvisande PA-beläggning, vilket gör det lämplig för utomhusbruk. Innerväggarna är gjorda av andningsbart material medan golvduken är gjord av oxfordtyg med hög densitet. Dess robusta ram i fiberglas säkerställer långvarig användning och hållbarhet. Ett integrerat snabbtält med ventilation ger extra skydd från regn och förbättrar luftflödet utan extra montering. Tack vare myggnätet vid ingången kan du hålla insekter ute och komfort inne.

  Vid leverans ingår en väska för enkel transport och förvaring samt 4 rep och 8 pinnar för ökad stabilitet.

 • Vattentank med hjul...

  Vår portabla vattentank rymmer upp till 25 liter vatten. Den är perfekt att ansluta till toaletter, handfat eller tvättställ i husvagnen eller husbilen.

  Det justerbara handtaget, handtagen upptill, på sidan och nedtill, samt hjulen gör det enkelt att flytta tanken. Dess unika design med flera utlopp gör den enkel att rengöra, tömma och fylla med vatten. Vattentanken är tillverkad i slitstarkt HDPE PP-material, vilket gör det beständigt mot stötar och slag för ökad hållbarhet.

 • Portabel campingtoalett...

  Vår portabla toalett har en avfallstank på 20 liter, vilket gör att den kan användas i 4-5 dagar av en vuxen. Toaletten är perfekt att använda med camping- eller servicefordon. Den är praktisk för äldre, barn, personer med funktionsnedsättningar på sjukhus eller i hem.

  Campingtoaletten är tillverkad i stark Campingtoaletten är tillverkad i starkt polyeten-/PP-material med hög densitet, vilket gör den stadig. Den klarar en vikt på upp till 200 kg. Husbilstoaletten har en uppgraderad kolvpump som pumpar renare jämfört med bälgpumpar. Dess 3-vägs spolning av T-typ underlättar tömning och den roterande pipen gör det snabbt och enkelt att tömma utan stänk. Campingtoaletten har en vattentank på 10 liter så att du kan spola minst 50 gånger. Sidospärrarna gör det enkelt att dela på eller låsa ihop tankarna. Slidventilen hjälper till att förhindra läckage och otrevliga lukter. Dessutom har den portabla toaletten en nivåindikator som visar avfallsmängden. Vår toalett är enkel att transportera och har en lätt och kompakt design.

  Det är ett måste för camping- eller husbilsresor.

 • Portabelt campinghandfat...

  Vårt portabla campinghandfat gör vatten lättillgängligt utomhus så att du kan tvätta grönsaker, frukt och händer. Handfatet är perfekt för camping, husbilssemestrar, byggarbetsplatser, matevent, kiosker, osv. tack vare sin lätta och kompakta design.

  Campinghandfatet har en 3 liter tvålpump, en handdukshängare och en 17 liter vattentank. Den kan användas med händerna fria genom att du trycker på fotpumpen för att få en vattenstråle. Handfatet har två inbyggda hjul för enkel transport.

  Gör din campingupplevelse bekvämare och trevligare med vårt portabla campinghandfat!

 • Portabel campingtoalett...

  Detta portabla set, med toalett och handfat på stativ är utformat för att göra din campingresa mer praktisk.

  Toaletten har en 20-liters avfallstank som gör den tillräckligt att använda 4-5 dagar för en vuxen. Den är utrustad med en uppgraderad kolvpump som spolar skålen mycket renare jämfört med en bälgpump. Dess T-typ, 3-vägsspolning gör det lättare att ta bort avfall. Med den roterande pipen kan du tömma den snabbt utan att stänk. Campingtoaletten har en 10-liters sötvattentank så att du kan spola minst 50 gånger. Sidolänkarna gör det enkelt att lossa eller fästa samman båda tankarna. Glidventilen hjälper till att skydda mot läckage och lukt. Dessutom är den bärbara toaletten också utformad med en nivåindikator för att uppvisa den inre avfallsmängden. Handfatet är utrustat med en 3-liters tvålpump, ett handduksstativ och en 17-liters sötvattentank. Den kan användas utan händer genom att trampa på fotpumpen för att sätta på vattnet. Handfatet har två inbyggda hjul för enkel transport.

 • Hopfällbart campingbord...

  Detta hopfällbara picknickset består av 1 bord och 4 stolar. Det har ett praktiskt bärhandtag och en hopfällbar design så det är perfekt att använda i kök, på uteplatser, i trädgårdar eller på picknickar och campingresor.

  Detta picknickset är lätt och bärhandtaget gör det enkelt att bära med sig när du ska på picknick eller campingresor. Tack vare stålramen, den robusta MDF-bordsskivan och aluminiumbenen är det här setet mycket stabilt och hållbart. Det har ett hål i bordsskivan så du kan sätta dit ett parasoll och hålla dig sval i skuggan.

  Setet kan fällas ihop för enkel transport och förvaring.

 • Parasoll till campingstol...

  Blockera skadliga strålar utomhus med vårt praktiska parasoll till campingstolar!

  Detta utomhusparasoll är gjort av galvaniserat stål och 170T polyestertyg. Det kan snabbt och enkelt fästas i önskad position med en inbyggd klämma. Maximal diameter för fastsättning är cirka 2,5 cm. Tack vare sin lätta design kan det enkelt transporteras.

  Observera att stolen inte ingår.

 • Bärbar Grill

  Denna lilla grill i form av en resväska passar utmärkt på camping eller festival. Den är lätt och bärbar och kommer i svart matt finish. Orden “The Adventure Begins” är präglade på sidan. Levereras i snygg förpackning.

  • Storlek stängd: 300x180x70 mm
  • Grillyta: 250×160 mm
  • Förpackningsstorlek: 201x302x75 mm
 • Resehammock

  Detta är ett måste för nästa äventyr, ta en välförtjänt paus var du än befinner dig, leta bara upp två träd och fäst hängmattan mellan dem, sedan är det bara lägga sig ner och njuta.

  Resehammocken packas enkelt ihop i fodralet och tar liten plats i väskan.

  • Maxvikt 100 kg.
  • Storlek i fodral: 280x200x50 mm.
 • Tältmatta 250×200...

  Gör din campingresa än mer bekväm med vår tältmatta. Placera den i ditt tält, under din husvagnsmarkis eller på din uteplats.

  Tältmattan är gjord av polyeten med hög densitet som har god vattenpermeabilitet och andningsförmåga. Tältmattan är utformad med integrerade öljetter i sina fyra hörn för en praktisk fastsättning. Utemattan är enkel att hålla ren med vatten. Vid behov kan tältmattan enkelt klippas till önskad storlek.

Meny