• Campingkök...

  Detta lilla campingkök har plats för en spis, är skyddad från vind med ett vindskydd, en 2-plans hylla och en stor yta att jobba på. Den är perfekt för utomhusbruk.

  Med sin stora arbetsyta och näraliggande 2-plans hylla har du allt inom räckhåll. Det finns också en läglig hylla under spisytan, med plats för kryddor, stekpannor eller andra nödvändigheter. Vindskyddet är avtagbart vilket förenklar rengöring. Framför hyllan finns ett nät med dragkedja, vilket skyddar från insekter. Nätet kan enkelt rullas upp eller ned.

  Campingköket är lätt i vikt. Tack vare dess hopfällbara design kan den enkelt transporteras eller förvaras när den ej används. Med dess lätta vikt och den inkluderade bärväskan kan du enkelt bära med dig köket vart du än behöver den.

  Köket är stabilt och klarar upp till 30 – 50 kg. Tack vare sin järnram, robusta MDF bordskiva och 600D oxford tyg är den högst hållbar och stabil. PVC-beläggning säkerställer att ditt kök kommer att klara sig länge.

  Specifikationer
  Mått (ej hopfälld): 146 x 46 x 70 cm (L x B x H)
  Mått (hopfälld): 79 x 49 x 13 cm (L x B x T)
  Material: Aluminiumram + Bordsskiva av MDF
  Maxvikt: 30 – 50 kg
  Stor yta att jobba på
  värmebeständig, reptålig och vattentät
  Med en hylla på 2 plan, PVC-belagd textilväv
  Med ett avtagbart vindskydd
  Hopfällbar för enkel transport och förvaring
  Kommer med en bärväska
  Material: Polyester: 100%

 • Tältmatta...

  Gör din campingresa än mer bekväm med vår tältmatta. Placera den i ditt tält, under din husvagnsmarkis eller på din uteplats.

  Tältmattan är gjord av polyeten med hög densitet som har god vattenpermeabilitet och andningsförmåga. Tältmattan är utformad med integrerade öljetter i sina fyra hörn för en praktisk fastsättning. Utemattan är enkel att hålla ren med vatten. Vid behov kan tältmattan enkelt klippas till önskad storlek.

 • Campingtält...

  Detta campingtält är en bra kombination mellan stil och funktionalitet. Det förhindrar att myggor tar sig in samtidigt som det garanterar fri luftcirkulation på resan.

  Tältstängerna är tillverkade i fiberglas och är robusta och hållbara. Det fina myggnätet håller insekter såsom myggor borta. Tältet är enkelt att resa utan verktyg. Sätt helt enkelt i glasfiberstängerna och dra genom tygens flikar. Ställ sedan upp det och fäst det med konsoler, klart. Ingången och utgången är enkel och praktisk tack vare de två öppningarna och integrerade blixtlås. Insektsskärmen kan fällas ihop för enkel transport.

  Oavsett om det är på campingen eller i trädgården, ta detta härliga tält!

 • ProPlus Stödplattor...

  Detta set med 4 st univerella stödplattor från ProPlus håller din husvagn både stadigare och mer plan, den ser dessutom till att risken för att din husvagn sjunker ner i marken bli betydligt minskad.

  Stöden är tillverkade av robust och hållbar plast och metall, vilket ger extra stabilitet.

 • Insektslampa...

  Campinglampan från ProPlus lyser upp din omgivning på campingplatsen.

  Eftersom den är tillverkad i plast är campinglampan lätt och låter dig bära den till campingplatsen. Den inbygda insektsfällan besparar dig från irriterande insekter.

  Ett 3,7 V 2000 mAh Li batteri ingår i leveransen.

 • ProPlus Sugkoppsfästen...

  Sugkoppsfästet med ring och 2 S-krokar från ProPlus kan enkelt fästas på platta, torra ytor och kan användas för att montera en markis på din skåpbil eller husvagn.

  Sugkoppen är gjord av plast och har en robust plastspak.

  Vid levererans ingår två sugkoppar med en ring och 2 S-krokar.

 • ProPlus Portabelt...

  Njut av en härlig dusch med detta portabla duschset från ProPlus!

  Det här portabla duschsetet är tillverkat i plast och är därmed mycket lätt, så att du enkelt kan bära det till campingplatsen. Sätt helt enkelt vattenpumpen i en vattenhink för att njuta av en härlig dusch. Tack vare de inkluderade upphängningstillbehören kan du fästa duschhuvudet på en lämplig plats.

  Vid leverans ingår en laddningsbar vattenpump, en USB-laddningskabel, en plastslang, ett duschhuvud samt upphängningstillbehör.

 • ProPlus Portabel...

  Den portabla toaletten från ProPlus är perfekt att ha med på campingen eller vandringen!

  Tack vare den bekväma sitthöjden på 33 cm är campingtoaletten lämplig för alla familjemedlemmar.

  Den här vattentäta toaletten med lock har även en avfallstank med en kapacitet på 7 liter.

 • Matlagningsset...

  Detta matlagningsset i 4 delar från Esschert Design har allt du behöver för att laga en stor måltid över öppen eld. Häng kastrullerna på ett stativ eller placera dem på grillgallret. Du kan laga allt från en gryta till glögg eller kaffe med denna kompletta uppsättning.

  Detta set har en låg vikt på endast 1,81 kg, är tillverkat i metall och är enkelt att rengöra. Kaffekannan är utrustad med perkulator och handtag för upphängning, och brygger upp till 8 koppar kaffe.

  Leveransen omfattar 1 stekpanna, 1 kastrull, 1 kastrull med lock och 1 kaffekanna.

  Specifikationer
  Färg: Svart
  Material: Metall
  Mått (stekpanna): 24,1 x 43 x 8,5 cm (L x B x H)
  Mått (kastrull): 30,5 x 18,5 x 9,5 cm (L x B x H)
  Mått (kastrull med lock): 22,5 x 21 x 18,2 cm (L x B x H)
  Mått (kaffekanna): 18,4 x 16,5 x 22,3 cm (L x B x H)
  Diameter (stekpanna): 25,4 cm
  Diameter/volym (kastrull): 18,4 cm/1,9 L
  Diameter/volym (kastrull med lock): 19,2 cm/3,3 L
  Diameter/volym (kaffekanna): 16 cm/1,9 L
  Enkel att rengöra
  I leveransen ingår:
  1 x Stekpanna
  1 x Kastrull
  1 x Kastrull med lock
  1 x Kaffekanna med perkulator och handtag för upphängning

 • Hopfällbara...

  Omgiv dig med komfort med dessa mjuka månstolar!

  Tack vare den robusta strukturen är dessa månstolar hållbara och stabila. Ryggen och sitsen av högkvalitativt oxfordtygs med skumvaddering är bekväm och tillräckligt stor för att du verkligen ska kunna sitta mysigt. Stolarna är enkla att ta med och flytta på tack vare deras lätta stålram och hopfällbara konstruktion. Dessutom kan dessa trädgårdsstolar lätt packas undan när de inte används för transport och förvaring.

  I leveransen ingår 2 stycken månstolar.

 • Lyxig campingstol...

  Denna lyxiga campingstol med flera lyxiga funktioner från HI är en mysig hopfällbar stol som är perfekt att ha med på campingresan eller fisketuren, men kan lika väl användas i trädgården eller på stranden.

  Den här campingstolen har en stadig stålram, och sitsmaterialet är gjort av starkt 600 D oxfordtyg som är känt för sina slitstarka och vattentäta egenskaper. Det medföljande nackstödet och fotstödet gör dessutom stolen extra bekväm. Tack vare den inbyggda dryckeshållaren, kylväskan och förvaringsväskorna kan du ha allt du behöver inom räckhåll.

  Den lätta stolen levereras i en praktisk transportväska så att du enkelt kan ta med dig den och njuta av dess funktionalitet.

 • Campingbord...

  Med detta campingset har du alltid en bekväm sittplats i trädgården, på campingen, stranden med mera.

  Campingbordet och stolarna har en stålram som gör dem stabila och väldigt hållbara. Det väder- och vattenbeständiga polyestertyget är slitstarkt och enkelt att rengöra. Eftersom campingbordet och stolarna är lätta och hopfällbara är de enkla att ta med sig utan att ta upp särskilt mycket plats.

  Stolarna har ryggstöd och armstöd för extra komfort. Tack vare de inbyggda mugghållarna i bordet samt armstöden kan du ha dina drickor, snacks och andra småsaker inom räckhåll.

  Vid leverans ingår 1 hopfällbart bord, 2 hopfällbara stolar och 1 transportväska.

 • Tvåmannatält...

  Detta tält är perfekt för alla dina campingäventyr! Det har en bekväm insida och passar för tältning i det fria, festivaler och för semestern på campingplatsen.

  Det vattenbeständiga yttertältet och PE-golvet håller dig torr och varm, medan fiberglasramen gör tältet stadigt, hållbart och lättviktigt. Det går att resa på några minuter, sedan kan du luta dig tillbaka och koppla av. Ingången har ett myggnät, vilket garanterar insektsfria sommarnätter. Det här tvåmannatältet kan enkelt packas ihop i den medföljande bärpåsen för enkel förvaring och transport.

  Vänligen observera att vi rekommenderar dig att behandla parasollets tyg med en vattentät spray om det utsätts för kraftigt regn.

 • Pop-up strandtält...

  Pop up-strandtältet från HI är ett perfekt solskydd och vindskydd för stranden, trädgården, campingen eller festivalen.

  Detta innovativa strandtält är enkelt att sätta upp med pinnar och dess sidoväggar ger maximalt skydd från solen och vinden. Allt eftersom solen rör sig eller vinden byter riktning kan du enkelt justera dess position och hålla dig undan solen.

  Den medföljande väskan är praktisk för enkel transport.

 • Campingsäng...

  Denna hopfällbara campingsäng är ett perfekt val för avkoppling i trädgården eller på stranden.

  Eftersom den är tillverkad i högkvalitativt Oxford-tyg är campingsängen väldigt bekväm. Dess pulverlackerade stålram gör den väldigt stadig och stabil. Den har en maximal viktkapacitet på 120 kg. Campingsängen kan enkelt fällas ihop efter användning, så att den inte tar upp så mycket plats.

 • Fyrmannatält...

  Detta tält är perfekt för alla dina campingäventyr! Det har en bekväm insida och passar för tältning i det fria, festivaler och för semestern på campingplatsen.

  Det vattenbeständiga yttertältet och PE-golvet håller dig torr och varm medan järnramen gör tältet stadigt och hållbart. Dessutom har tältet två fönster utrustade med insektsnät för bättre luftgenomströmning och insektsfria sommarkvällar. Detta fyrmannatält kan enkelt packas ihop i den medföljande bärpåsen för enkel förvaring och transport.

  Tältet är ett utmärkt val för de som gillar Tipitält.

  Vänligen observera att vi rekommenderar dig att behandla parasollets tyg med en vattentät spray om det utsätts för kraftigt regn.

 • ProPlus Pop-up...

  Pop-up-tältet från ProPlus kan vikas ut och ihop på bara några sekunder och kan användas som en portabel dusch-/toalettinhägnad när du campar!

  Du kan även använda det som ett förråd för olika saker som du vill hålla borta från damm och vattenstänk.

  Detta duschtält i polyester kan användas som ett omklädningsrum på stranden.

 • Portabelt campinghandfat...

  Detta portabla campinghandfat gör vatten lättillgängligt utomhus så att du kan tvätta grönsaker, frukt och händer. Handfatet är perfekt för camping, husbilssemestrar, matevent, kiosker osv. tack vare sin lätta och kompakta design.

  Handfatet är tillverkat i HDPE och är starkt, väderbeständigt och enkelt att rengöra. Campinghandfatet har en 5 liter tvålpump och en 30 liter vattentank. Det kan användas med händerna fria genom att du trycker på fotpumpen för att få en vattenstråle. Handfatet har två inbyggda hjul för enkel transport. Gör campingen bekvämare och trevligare med detta portabla handfat!

 • Tält för...

  Detta stora tält är perfekt för alla dina framtida tältstrapatser!

  Det har ett bekvämt inre och är lämplig för camping utomhus, resor eller för semestern på campingen. Detta tält är tillräckligt stort för att rymma upp till 6 personer. Det har 2 olika utrymmen, vart och ett erbjuder tillräckligt med plats för maximalt 3 personer att sova på. Tältet är enkelt att sätta upp och tar endast några minuter att ta ner och förvara. Det medföljer 2 stavar för att skapa en markis vid ingången.

  Innerväggens material andas och golvet har en PE-beläggning. För att få ett 100% vattentätt tält råder vi dig att spraya tältet med ett vattenbeständigt spray.

  Det finns dessutom ett myggnät i sovkabinen för att ge dig insektsfria nätter. Leveransen omfattar även 1 bärväska.

 • Kupoltält...

  Detta campingtält har gott om plats för upp till 4 personer med packning. Det är perfekt för en campingsemester med barnen eller på en campinghelg med vänner.

  Detta tält är tillverkat i andningsbart 180 T polyestertyg med PA-beläggning, vilket hjälper till att blockera skadliga strålar. För att förhindra att smuts och markfuktighet har tältgolvet i oxfordtyg en tät söm. Den robusta ramen i fiberglas säkerställer en lång livslängd och hållbarhet. Båda sidorna med nätfönster håller frisk luft inne och insekter ute. Blixtlåsförsedda ingångar gör det enkelt att ta sig in och ut. Det ingår även tältpinnar för ökad stabilitet när det blåser kraftigt.

  Vid leverans ingår en transportväska för enkel transport och förvaring.

 • Hopfällbart...

  Detta hopfällbara campingskåp har en stor arbetsyta och 2 förvaringsfack. Den är perfekt för utomhusbruk.

  Den kommer med en stor arbetsyta och två förvaringsfack, vilket ger dig både tillräckligt med plats att jobba på och dessutom har du allt inom räckhåll. Förvaringsfacken skyddas med två dörrar som enkelt kan rullas upp eller ned, dörrarna kommer med varsin dragkedja.

  Campingskåpet är lätt i vikt. Tack vare dess hopfällbara design kan den enkelt transporteras och förvaras när den ej är i bruk. Handtaget gör det enkelt för dig att bära med dig ditt campingskåp när du skall ha en picknick, campingtur eller bara för att ta med dig ner i trädgården.

  Klarar en vikt på 30 till 50 kg. Tack vare sin järnram, robusta MDF bordskiva och 600D oxford tyg är den högst tålig och stabil. Detta campingskåp är PVC-belagt och därmed kan du njuta av den länge.

 • Tält för...

  Detta stora tält är perfekt för alla dina campingäventyr! Det har ett bekvämt inre och lämpar sig för camping, festivaler och för semestrar på campingplats. Tältet ät stort nog för att rymma upp till 9 personer. Det har 3 olika utrymmen, som alla erbjuder gott om plats för max 3 personer.

  Tältet är lätt att sätta upp och det tar bara några minuter att plocka ihop för förvaring. 2 pinnar ingår för att använda ingången som ett solskydd. Innerväggens material andas. Golvet har en film av vattentät PE som garanterar en torr och ren vistelse. För att få ett 100% vattentätt tält, rekommenderar vi att tältet besprutas med en impregneringsspray.

  Det har också ett myggnät i sovkabinen för insektsfria sommarnätter.

 • Campingbord...

  I detta hopfällbara campingset får du 1 bord och 6 pallar. Kommer med ett praktiskt handtag, höj och sänkbar, perfekt att ha med sig på resa, eller bara ställa i trädgården.

  Campingbordet är lätt i vikt. Handtaget gör det enkelt för dig att bära med dig bordet vart du vill, den kan även justeras på längden från 55 cm, 62 cm och 70 cm. Tack vare sin stabila konstruktion så kan detta bord hålla upp till 30 – 50 kg. Dessutom har den en stabil järnram och en robust MDF bordskiva vilket gör det extra hållbart.

  De inkluderade pallarna är av oxford tyg med PVC-beläggning.

  Både bordet och pallarna kan fällas ihop för enkel transport och förvaring. I leveransen får du 1 bord och 6 pallar.

 • Hopfällbart...

  Detta hopfällbara campingbord med praktiskt handtag är perfekt i kök, på uteplatser, i trädgårdar och på picknickar eller campingresor. Bordshöjden kan justeras till 55 cm, 62 cm och 70 cm.

  Campingbordet har en låg vikt. Tack vare den hopfällbara designen är detta campingbord enkelt att transportera och kan snabbt förvaras när det inte används. Handtaget gör det enkelt att ta med bordet när du ska ut på picknick eller campa. Tack vare den stadiga konstruktionen har campingbordet en hög belastningskapacitet på 30 – 50 cm. Tack vare metallramen och den robusta bordsskivan i MDF är det mycket stabilt och hållbart.

Meny