Uppblåsbar Flytande Hängmatta – Blå

199 kr

I lager

Bekväm och hållbar: Denna uppblåsbara hängmatta är gjord av högkvalitativ, miljövänlig PVC. Mjuk och bekväm hängmatta med uppblåsbara kuddar i båda ändar. Den ergonomiska designen ger gott om stöd och ett överflöd av komfort, vilket håller simmare avslappnade i poolen i flera timmar. Den är tålig, mjuk och torkar snabbt.
Koppla av och njut av att sola: Koppla av alla muskler i kroppen med den flytande hängmattan, det flytande nackstödet och fotstödet, så att simmare kan spendera timmar på att koppla av i poolen och njuta av varje ögonblick av din semester.
4-i-1 mångsidig uppblåsbar hängmatta: Unika 4-i-1 vattenfunktioner, den kan användas som hängmattor, solstolar, bum och sportsadelar, perfekta vattenflöden ger dig en annan upplevelse. Du får mycket kul i vattnet.


Njut av sommartid: den är lätt att blåsa upp och tömma, fälls platt och är därför lätt att förvara och bära. Maximal belastning är 200 kg, garanterar perfekt grepp i vattnet, du kommer att njuta av den superbekväma tiden! Rekommenderas för vuxna eller barn under vuxenövervakning.

199 kr

Meny

Uppblåsbar Flytande Hängmatta - Blå

Uppblåsbar Flytande Hängmatta - Blå