• FAMILJ –...

  ”Familj” är ett underhållande spel med fler än 100 intressanta och roliga frågor om sånt som det är kul att prata om med hela familjen.

  En riktig stämningshöjare och det perfekta spelet för att lära känna både sig själv och sin familj på ett roligare sätt. Vad beredd på många skratt, härliga minnen och oförglömliga diskussioner!

  Lägg ner mobilen, stäng av TV:n, och upplev mysiga stunder tillsammans.

  Spelet passar lika bra hemma som på resan.

 • Tvärtomspelet

  Tvärtomspelet är ett kul spel som snabbt blir barnens favorit – i bilen, med kompisar, på resan eller hemma i soffan.

  Här gäller det att snabbt försöka svara fel, alltså tvärtom, på knasiga och kul frågor. Svara Ja istället för Nej och Nej istället för Ja. Var beredd på roliga
  felsägningar och massvis av skratt!

  Spelet är fullproppat med över 500 roliga frågor.
  Utmana dina kompisar och se vem som klarar flest i rad!

 • Tjejmiddag...

  Tjejmiddag är ett helfestligt spel med över 160 roliga, intressanta och oväntade frågor för den ultimata tjejkvällen!

  Lär dig mer om både dig själv och dina tjejkompisar på ett underhållande sätt där många skratt, galna historier och roliga anekdoter garanteras.

  Här avhandlas allt från roliga minnen, pinsamheter, sex och allt det där du alltid velat veta om dina vänner…

  Massor av kul frågor som garanterat kommer lyfta stämningen på middagen, festen, resan eller vinkvällen!

 • Spelet som...

  Spelet som tar festen till en ny nivå!

  ”Party” är ett helfestligt spel med över 100 oväntade, roliga och knasiga frågor för festen! En garanterad stämningshöjare och det perfekta sättet att lära känna både sig själv och sina vänner på ett nytt kul sätt. Var beredd på många skratt och härliga överraskningar!

  En lite roligare gå-bort-present som snabbt skruvar upp stämningen på festen och middagen.

 • Mini 0-100

  Här är spelet där ingen längre behöver sitta utan att ha ett svar!

  I 0-100 Mini är svaret alltid är ett tal mellan 0-100. Om du inte vet svaret, gör en uppskattning, närmast vinner.

  Mini 0-100 är superlätt att ta med överallt, kan lätt stoppas i jackfickan, handväskan,

  ryggsäcken eller picknick-korgen. Spela hemma eller ta med på resan.

  0-100 Mini har 175 unika frågor, som inte finns i något annat spel. Svaren kan vara i längd, bredd, höjd, temperatur, fart, storlek, ålder och anges i enheter som centimeter, år, timmar, kronor etc. Spelarna får tänka brett och fritt utifrån sina kunskaper och erfarenheter, vara kreativa och strategiska. Ett kul sätt att få kunskap genom att fundera, göra rimlighetsantagande och gissningar tillsammans med andra.

  Så Spelar Du:

  En spelare läser upp en fråga. Spelarna (även frågeläsaren) skriver sina svar (alltid en siffra mellan 0-100) i protokollet. Därefter berättar de sina svar i tur och ordning. Frågeläsaren vänder på kortet och läser högt upp det rätta svaret. Spelarna skriver in differensen mellan sitt svar och det riktiga svaret i kolumnen ”Diff/Poäng”. Om någon angett helt rätt svar, får den dra av 10 poäng. Efter sju frågor görs en summering. Den som har minst differens vinner.

  Flera roliga spelvarianter finns.

  Vem Vinner?

  Ofta kan man inte det exakta svaret, då gäller det att komma så nära som möjligt. Den som har minst differens när spelet är slut vinner.

 • KOMPIS –...

  Hur väl känner du dina vänner?

  ”Vänner” är ett helfestligt spel med fler än 100 oväntade och intressanta frågor som startar roligare samtal med dina vänner.

  En stämningshöjare för alla tillfällen och perfekt för att lära känna både sig själv och sina vänner på ett kul sätt. Var beredd på många skratt och
  oförglömliga anekdoter!

  Spelet passar lika bra på hemmakvällen som på festen, middagen eller på resan.

 • Quiznödig...

  Perfekt för alla quiznödiga barn och föräldrar!

  Quiznödig sant eller falskt innehåller över 200 roliga och intressanta frågor där du ska skilja otroliga sanningar från knasiga lögner.

  Utmana föräldrar, kompisar eller syskon och den som oftast gissar rätt vinner – svårare är det inte.

  Ett perfekt spel for alla quiznödiga – i bilen, på kalaset, på resan eller hemma på fredagsmyset.

 • Ett spel med...

  Quiznödig är en serie underhållande frågespel med kul och utmanande frågor för alla tillfällen. Spelen är lätta att ta med på resan och perfekta efter middagen eller på festen om någon plötsligt skulle bli quiznödig…

  Quiznödig ”På resan” är ett kul och avspänt spel med 165 lite roligare, skönare och gladare frågor som passar perfekt när man är ledig – på semestern eller resan. Ett spel med humor och glimten i ögat – garanterat utan sömniga frågor om gamla franska kungar och kemiska formler.

  Det perfekta spelet för roliga stunder med familj och vänner.

 • Spelet för...

  Quiznödig är en serie underhållande frågespel med kul och utmanande frågor för alla tillfällen. Spelen är lätta att ta med på resan och perfekta efter middagen eller på festen om någon plötsligt skulle bli quiznödig…
  Quiznödig ”På festen” är en kul partyhöjare med en rolig mix av knasiga frågor, humor och onödigt vetande. 165 tokiga och vansinnigt kul frågor som garanterat kommer lyfta stämningen på festen. Var beredda på massvis av skratt och knäppa svar!

  Det perfekta spelet för en rolig kväll med vännerna.

 • Perfekta spelet...

  Quiznödig är en serie underhållande frågespel med kul och utmanande frågor för alla tillfällen. Spelen är lätta att ta med på resan och perfekta efter middagen eller på festen om någon plötsligt skulle bli quiznödig…

  Quiznödig ”Hemma” är ett kul och medryckande spel med lagom svåra frågor för alla tillfällen och många olika åldrar – lika perfekt med kompisgänget som med familjen en regnig dag vid köksbordet. Stäng av TV:n och upplev roliga och oförglömliga stunder ihop!

 • Ett festligt...

  Perfekt om någon blir quiznödig efter middagen!

  Quiznödig efter middagen är ett kul och avslappnat spel påfyllt med fler än 200 frågor för den perfekta avrundningen på en trevlig middag.
  Ett festligt sätt att umgås och en utmärkt ta-med-present. Inga krångliga regler och lika underhållande för par som större sällskap.

  Det perfekta spelet för en kul kväll helt enkelt!

Meny