• Spel Vuxenpoäng –...

  Har du varit på parmiddag och hört dig själv säga “vi kanske ska tänka på refrängen, det är en dag imorgon också…”? Äter du körsbärspralinen i Aladdinasken? Och blir du glad om du får visa legitimation på Systembolaget?

  Vuxenpoäng är spelet för dig som inte är riktigt säker på hur vuxen du verkligen är. Ett underhållande spel om allt från fluffade kuddar i soffan till parsemestrar, romrussinglass, plastskydd i mikron och dyra kockknivar i set.

  Spelet innehåller över 300 träffsäkra och kul frågor och du tävlar med dina vänner om att samla flest vuxenpoäng. Spelet avslutas med att poängen summeras och att du får reda på hur gammal du är… egentligen. Var beredd på många skratt och mycket ingenkänningshumor!

  Spel Vuxenpoäng är det perfekta spelet för middagen, festen eller fredagsmyset! Det är också den ultimata presenten till den som börjat säga “jag önskar mig ingenting…”

  Exempel frågor:

  Har du varit på parmiddag och hört dig själv säga “vi kanske ska tänka på refrängen, det är en dag imorgon också…”?

  Äter du körsbärspralinen i Aladdinasken?

  Och blir du glad om du får visa legitimation på Systembolaget?

 • Rackare 3 –...

  4 537 600 nya sätt att få mamma att sätta i halsen!

  Efter över 75 000 sålda rackare kommer här 600 nyskrivna kort. Ett nytt spel och en expansion på samma gång som avhandlar allt mellan pandemi och elsparkcyklar!

  Rackare 3 är ett löjligt enkelt festspel, till den grad att endast puckon kan missuppfatta reglerna. Varje runda lägger en spelare ut ett vitt kort och de andra fyller i med sitt bästa svarta kort. Den som lagt det vita kortet utser den roligaste kombinationen. Först till tio poäng har vunnit spelet och får titeln ”en riktig liten rackare.” Om ni mot förmodan vill spela Rackare passar det lika dåligt på förfesten som på begravningsfikat, i såväl stora som små sällskap.

  Innehåll

  600 spelkort (vita och svart)
  1 regelhäfte

  För spelregler tryck här

 • Idiotkunskap –...

  Spelet om allt det där som du inte fick lära dig i skolan…

  Vet du hur många procent bättre killar presterar på gymmet om de tränar framför tjejer, om det går att tatuera tungan eller varför Mona Lisa inte har några ögonbryn?

  Idiotkunskap är absolut inte ett traditionellt frågespel med trista och trötta frågor om vem som skrev böckerna om Sherlock Holmes eller var de Olympiska Spelen hölls 1996. Det här är istället spelet om allt det där man inte fick lära sig i skolan…

  Över 400 hysteriskt galna, knasiga, bisarra och totalt meningslösa men ändå superintressanta och underhållande frågor som är lika kul att kunna svara på som att höra svaret på! Det perfekta spelet för alla som älskar meningslöst vetande blandat med nonsens och massor av humor!

  Ett allmänbildande och helgalet frågespel som garanterat leder till många skratt, lustiga diskussioner och vrickade gissningar. Spelet är en utmärkt present och en partyhöjare utan dess like! Perfekt för festen eller middagen.

  Exempel

  Vet du hur många procent bättre killar presterar på gymmet om de tränar framför tjejer, om det går att tatuera tungan eller varför Mona Lisa inte har några ögonbryn?

  Innehåll

  • Över 400 frågor
  • Mått 14 x 14 cm
 • TJEJMIDDAG - Pocket

  Tjejmiddag Pocket...

  Tjejmiddag är ett helfestligt spel med över 160 roliga, intressanta och oväntade frågor för den ultimata tjejkvällen!

  Lär dig mer om både dig själv och dina tjejkompisar på ett underhållande sätt där många skratt, galna historier och roliga anekdoter garanteras.

  Här avhandlas allt från roliga minnen, pinsamheter, sex och allt det där du alltid velat veta om dina vänner…

  Massor av kul frågor som garanterat kommer lyfta stämningen på middagen, festen, resan eller vinkvällen!

 • Trivial Pursuit (SE)

  Den klassiska originaldesignen av det älskade och alltid lika populära sällskapsspelet Trivial Pursuit. Spelet inkluderar 2400 frågor i sex traditionella kategorier, och ett spelbräde i retrodesign. För 2-6 spelare från 16 år.

  I Trivial Pursuit rör sig spelarna runt spelplanen och svarar på frågor i sex olika kategorier: Underhållning (rosa), Natur/Vetenskap (grön), Kultur/Litteratur (brun), Geografi (blå), Historia (gul) samt Sport/Fritid (orange). Om en spelare svarar rätt när hen står på en kategoriruta belönas denne med en tårtbit. Den som först har sex tårtbitar och klarar en finalfråga vinner spelet.

  16+

 • Politiskt Inkorrekt...

   

  I Politiskt Inkorrekt finns det inga svar som är rätt eller fel. Här är det endast domarens humor som avgör vilket svar som är roligast – och alla spelare byts av att vara domare.

  Politiskt Inkorrekt är inspirerat av det amerikanska Cards Against Humanity. Dessa absurda kort är garanterat långt över gränsen, så det är absolut INTE ett spel för en kväll hemma hos svärmodern! Men har du lust för att skratta åt allt sånt man inte riktigt annars får skämta om, så är detta spelet för dig!

  • Vågar du gå långt över gränsen?
  • Ännu värre än Cards Against Humanity
  • VARNING: Inte ett spel till dig som lätt blir kränkt
 • Kul att du frågar...

  Kul att du frågar… är ett verkligt underhållande spel med den skojiga tvisten att du får välja motspelarnas frågor.

  Här vinner man nämligen genom att slå ut de andra med frågor som inte passar dem! Den som svarar fel åker ut och den som svarar rätt bestämmer vem som ska svara på nästa fråga.

  Över 400 frågor utan massa krångliga regler – lika enkelt som underhållande! Frågorna studsar mellan spelarna och man vet aldrig vem som kommer få nästa fråga. Vem kommer le stort och vem muttrar “Kul att du frågar…”?

  Exempel: 

  Vem kan allt om italienska maträtter, höga berg och roliga resmål?

  Vem gillar inte fotboll?

  Och vem vill inte ha frågor om stjärntecken, Mozart eller melodifestivalen?

 • Sällskapsspelet –...

  Ett festligt sätt att lära känna både sig själv och sina vänner bättre

  Vad skulle du ändra om du fick leva om de senaste två åren? Hur skulle du klä dig om inga andra människor kunde se vad du hade på dig? Hur skulle dina vänner beskriva dig med tre ord? Och vilken sport skulle vara roligast att titta på om de tävlande var riktigt berusade?

  Sällskapsspelet är ett festligt och underhållande spel med över 300 oväntade, roliga, knasiga och intressanta frågor. Det perfekta sättet att lära känna både sig själv och sina vänner, familj och kollegor på ett annorlunda och kul sätt där många skratt, annorlunda frågor och tokiga anekdoter garanteras. Spelet passar lika bra på hemmakvällen som på festen eller middagen.

  Det går inte att förlora i det här spelet – bara vinna! Lägg ner mobilen, stäng av Tv:n och upplev roliga och oförglömliga stunder tillsammans. En utmärkt present och ett festligt sätt att lära känna både sig själv och sina vänner bättre!

  Exempel:

  Vad skulle du ändra om du fick leva om de senaste två åren?

  Hur skulle du klä dig om inga andra människor kunde se vad du hade på dig?

  Hur skulle dina vänner beskriva dig med tre ord?

  Och vilken sport skulle vara roligast att titta på om de tävlande var riktigt berusade?

 • Sing Sing 2 –...

  Sing Sing

  Spelet som bjuder upp till sång!

  Du vet alla de där låtarna du har i huvudet utan att du bett om det, de som bara finns där? Festspelet SING SING trycker på play! Tillsammans med karaokebaren Sing Sing har Ninja prints kokat ner massvis med data till 300 låtar dem vet att folk älskar att sjunga – och ett spel som du lär dig på 10 sekunder. Och du, man behöver inte kunna sjunga. Det blir roligt ändå!

  Spelregler

  Världens enklaste spelregler!
  1. Två lag turas om att dra kort.
  2. Ena laget drar kort och sjunger första strofen
  3. Andra laget försöker sjunga resten
  4. Lyckas de sjunga rätt, vinner de kortet.
  5. Laget som först har tio kort vinner spelet!
 • Spel Vem i rummet...

  Är du redo att höra vad dina vänner egentligen tycker om dig?

  Vem i rummet kissar i duschen och vem i rummet skulle överleva kortast tid på en öde ö? Vem har den bästa radio-rösten och vem kikar egentligen i andra människors badrumsskåp?

  Spel Vem i rummet är ett galet underhållande, utmanande och medryckande sällskapsspel där vi avslöjar vilken bild vi har av varandra och vad vi egentligen tycker och tror om andra. Ett spel om hur vi uppfattas i våra vänners ögon! Spelet innehåller mer än 300 galna, pinsamma och personliga frågor som alla inleds med frasen Vem i rummet.

  Dra ett kort, läs frågan högt inför alla, låt alla fundera ett par sekunder, räkna till tre och låt sedan alla runt bordet peka på just den person dom tycker passar bäst som svar på frågan. Var beredd på massor av överraskningar, pinsamheter och roliga diskussioner!

  Vem i rummet är det perfekta spelet för varje förfest eller middag!

  Exempel frågor: 

  Vem i rummet kissar i duschen och vem i rummet skulle överleva kortast tid på en öde ö?

  Vem har den bästa radio-rösten och vem kikar egentligen i andra människors badrumsskåp?

 • KOMPIS – ett helfestligt...

  Hur väl känner du dina vänner?

  ”Vänner” är ett helfestligt spel med fler än 100 oväntade och intressanta frågor som startar roligare samtal med dina vänner.

  En stämningshöjare för alla tillfällen och perfekt för att lära känna både sig själv och sina vänner på ett kul sätt. Var beredd på många skratt och
  oförglömliga anekdoter!

  Spelet passar lika bra på hemmakvällen som på festen, middagen eller på resan.

 • #opassande är ett...

  #opassande är ett sanslöst underhållande partyspel där

  du kombinerar egna kul ord med ofärdiga meningar.

  Jag är inne i en period där _________ är det enda jag bryr mig om.

  Livet handlar inte om att vänta på ________. Carpe Diem!

  Komplettera ”En perfekt partner ska ha intelligens, humor och _____________.” med saker som “gamla räkor”, “munsår” eller ”fleecetröja” och övertrumfa varandra med skrattframkallande meningar!

  Var beredd på massvis av underhållande pinsamheter som du kommer att skratta åt – även om du gör ditt

  bästa för att låta bli! #opassande är perfekt för festen och en riktig partyhöj.

  Jag är inne i en period där _________ är det enda jag bryr mig om.

  Livet handlar inte om att vänta på ________. Carpe Diem!

 • Spelet för en rolig...

  Quiznödig är en serie underhållande frågespel med kul och utmanande frågor för alla tillfällen. Spelen är lätta att ta med på resan och perfekta efter middagen eller på festen om någon plötsligt skulle bli quiznödig…
  Quiznödig ”På festen” är en kul partyhöjare med en rolig mix av knasiga frågor, humor och onödigt vetande. 165 tokiga och vansinnigt kul frågor som garanterat kommer lyfta stämningen på festen. Var beredda på massvis av skratt och knäppa svar!

  Det perfekta spelet för en rolig kväll med vännerna.

 • Spel, Shot Roulette

  Rouletten är 30 cm bred.
  Innehåller 16 shotglas & 2 kulor.
  Roligt partyspel!

 • Hopfällbart ölpingisbord...

  Ingen fest är komplett utan den legendariska leken ölpingis! Detta hopfällbara ölpingisbord är ett måste för alla inom- eller utomhusaktiviteter, såsom utomhusfester, hemmafester, barer, studentkorridorer med mera.

  Detta bord är tillverkat med en massiv och lätt aluminiumram och kan inte bara ställas upp och tas ner på bara några sekunder, det är även stabilt och hållbart. En hållbar vattentät spelyta med tryck i 2 färger klarar även de vildaste festerna. Den justerbara höjden uppfyller specifika behov. Det fälls ihop till en kompakt portföljstorlek så att du kan ta med det överallt. Handtagen ingår för enkel transport.

 • Hopfällbart ölpingisbord...

  Ingen fest är komplett utan den legendariska leken ölpingis! Detta hopfällbara ölpingisbord är ett måste för alla inom- eller utomhusaktiviteter, såsom utomhusfester, hemmafester, barer, studentkorridorer med mera.

   

  Detta bord är tillverkat med en massiv och lätt aluminiumram och kan inte bara ställas upp och tas ner på bara några sekunder, det är även stabilt och hållbart. En hållbar vattentät spelyta med tryck i 2 färger klarar även de vildaste festerna. Den justerbara höjden uppfyller specifika behov. Det fälls ihop till en kompakt portföljstorlek så att du kan ta med det överallt. Handtagen ingår för enkel transport. Leveransen inkluderar också 6 bollar, 50 röda koppar och 50 blå koppar, som erbjuder alla nödvändigheter för att spela en omgång ölpong.

 • Say What? –...

  Say What? är ett spel för festen eller kalaset, bjudningen eller släktträffen. Ett spel som erbjuder stor omväxling och kan spelas om och om igen. Det är lätt att lära sig, går snabbt att spela och passar ett stort åldersspann. I lådan trängs 640 fimer, böcker, serier, karaktärer, prylar och verkliga personer tillsammans med specialdesignad tärning och timglas.

 • Spel, Sparkling pong

  Spel, Sparkling pong

   

  • Sparkling pong, beer pong i en variant som bättre passar dig som helst dricker bubbel
  • Innehåller: Glas och pingisbollar
  • 8 glas & 2st pingisbollar
 • Roulette Drickspel

  Roulette Drickspel

  Roulette i ny tappning! Perfekt till förfesten.
  Rulla kulan i rouletten och se vilket nr den stannar på. Leta upp glaset med samma nr och drick upp innehållet. Ställ tillbaka det tomma glaset och fortsätt till nästa spelare. Hamnar man på ett tomt glas så går turen över till nästa spelare.

  Ett enkelt och mycket roligt spel!
  Storlek: ca 30 cm
  2 kulor
  16 snapsglas med nr på.

 • Prosecco vs beer Pong Dryckesspel

  Prosecco vs beer Pong...

  Pong Battle, Öl vs Prosecco!
  Med 12 plastglas, 12 muggar och 4 bollar.

 • PARTY – Sällskapsspel med över 100 oväntade, roliga och knasiga frågor för festen!

  Spelet som tar festen...

  Spelet som tar festen till en ny nivå!

  ”Party” är ett helfestligt spel med över 100 oväntade, roliga och knasiga frågor för festen! En garanterad stämningshöjare och det perfekta sättet att lära känna både sig själv och sina vänner på ett nytt kul sätt. Var beredd på många skratt och härliga överraskningar!

  En lite roligare gå-bort-present som snabbt skruvar upp stämningen på festen och middagen.

 • Hopfällbart ölpingisbord med koppar och bollar 240 cm

  Hopfällbart ölpingisbord...

  Ingen fest är komplett utan den legendariska leken ölpingis! Detta hopfällbara ölpingisbord är ett måste för alla inom- eller utomhusaktiviteter, såsom utomhusfester, hemmafester, barer, studentkorridorer med mera. Detta bord är tillverkat med en massiv och lätt aluminiumram och kan inte bara ställas upp och tas ner på bara några sekunder, det är även stabilt och hållbart. En hållbar vattentät spelyta med tryck i 2 färger klarar även de vildaste festerna. Den justerbara höjden uppfyller specifika behov. Det fälls ihop till en kompakt portföljstorlek så att du kan ta med det överallt. Handtagen ingår för enkel transport. Leveransen inkluderar också 6 bollar, 50 röda koppar och 50 blå koppar, som erbjuder alla nödvändigheter för att spela en omgång ölpong.

  • Ölpongsbord
  • Färg: Svart
  • Material: Aluminium, MDF
  • Mått utfälld: 240 x 60 x (54-76) cm (L x B x H)
  • Mått hopfällt: 60 x 60 x 14 cm (L x B x H)
  • Enkel och snabb att sätta upp
  • Flexibel och höjdjusterbar
  • Enkelt att bära med handtag
  • Bordstillbehör
  • Färg: Blå, röd, gul
  • Material: Plast med melaminbelagd yta
  • Vid leverans ingår:
  • 1 x Ölpingisbord
  • 6 x Boll
  • 50 x Röd mugg
  • 50 x Blå mugg
  • SKU:3056793
  • EAN:8720286153482
 • Dryckespel, Bean Bag Toss

  Dryckespel, Bean Bag...

  Dryckespel med 8 påsar, brädspel och 4 shot-glas.

  Det populära utomhusspelet från USA är lika roligt att spela utomhus som inomhus. Bean Bag Toss, eller även kallat Cornhole, går ut på att samla så många poäng som möjligt. Dela upp er på två lag och försök att kasta påsarna i hålet på plattan. Den här versionen innehåller en liten tvist med shots.

  25×12,5cm
  Påsar 4×4 cm

 • Dryckespel Bag & Ring Toss 2-in-1

  Dryckespel Bag &...

  Här får du två spel till priset av ett!

  Dels får du Bean Bag Toss, med fyra påsar och en spelplan, dessutom får du Ring Toss, med 2 ringar och spelplan.

  Om du vill sätta en originell prägel på din fest, gör så med Dryckesspel 2-in-1 Bag & Ring Toss 7 Delar.

  • Material:Trä
  • Metall
  • Snöre
  • Polyester
  • Fröpåse: x4
  • Snöre: x2
  • Startramp: 28 x 10 x 15 cm

Meny