• Spel Vuxenpoäng...

  Har du varit på parmiddag och hört dig själv säga “vi kanske ska tänka på refrängen, det är en dag imorgon också…”? Äter du körsbärspralinen i Aladdinasken? Och blir du glad om du får visa legitimation på Systembolaget?

  Vuxenpoäng är spelet för dig som inte är riktigt säker på hur vuxen du verkligen är. Ett underhållande spel om allt från fluffade kuddar i soffan till parsemestrar, romrussinglass, plastskydd i mikron och dyra kockknivar i set.

  Spelet innehåller över 300 träffsäkra och kul frågor och du tävlar med dina vänner om att samla flest vuxenpoäng. Spelet avslutas med att poängen summeras och att du får reda på hur gammal du är… egentligen. Var beredd på många skratt och mycket ingenkänningshumor!

  Spel Vuxenpoäng är det perfekta spelet för middagen, festen eller fredagsmyset! Det är också den ultimata presenten till den som börjat säga “jag önskar mig ingenting…”

  Exempel frågor:

  Har du varit på parmiddag och hört dig själv säga “vi kanske ska tänka på refrängen, det är en dag imorgon också…”?

  Äter du körsbärspralinen i Aladdinasken?

  Och blir du glad om du får visa legitimation på Systembolaget?

 • MIG 0-100 Orange

  MIG 0-100 Orange

  0-100 har blivit ett av landets bäst säljande frågespel. Nu bygger vi vidare familjen med 0-100 Orange. I 0-100 är svaret alltid är ett tal mellan 0 och 100. Om du inte vet svaret, gör en uppskattning, närmast vinner. Ingen behöver längre sitta utan att ha ett svar. 0-100 Orange har 1079 nya frågor och passar alla.

  I MIG 0-100 får spelarna att tänka brett och fritt utifrån sina kunskaper och erfarenheter. Svaren kan vara i längd, bredd, höjd, temperatur, fart, storlek, ålder och anges i enheter som centimeter, år, timmar, kronor etc. Spelet skiljer sig från andra spel som ofta begränsas av givna svarsalternativ.
  Spelarna får i MIG 0-100 tänka, vara kreativa och strategiska. MIG 0-100 är det nya frågespelet du lätt tar med dig överallt. Spela hemma eller ta med på resan. Spelet innehåller frågor om allt mellan himmel och jord.

  Så spelar du:

  En spelare läser upp en fråga. Spelarna (även frågeläsaren) skriver sina svar (alltid en siffra mellan 0-100) i protokollet. Därefter berättar de sina svar i tur och ordning. Frågeläsaren vänder på kortet och läser högt upp det rätta svaret. Spelarna skriver in differensen mellan sitt svar och det riktiga svaret i kolumnen ”Diff/Poäng”. Om någon angett helt rätt svar, får den dra av 10 poäng. Efter sju frågor görs en delsummering. Den som har minst differens efter 21 frågor vinner.

  Flera roliga spelvarianter finns.

  Vem vinner?

  Ofta kan man inte det exakta svaret, då gäller det att komma så nära som möjligt. Den som har minst differens när spelet är slut vinner.

  Fakta
  1200 frågor
  Spelblock
  2 eller fler spelare. Eller spela i lag
  Från 14 år
  Speltid från 15 min

 • Idiotkunskap...

  Spelet om allt det där som du inte fick lära dig i skolan…

  Vet du hur många procent bättre killar presterar på gymmet om de tränar framför tjejer, om det går att tatuera tungan eller varför Mona Lisa inte har några ögonbryn?

  Idiotkunskap är absolut inte ett traditionellt frågespel med trista och trötta frågor om vem som skrev böckerna om Sherlock Holmes eller var de Olympiska Spelen hölls 1996. Det här är istället spelet om allt det där man inte fick lära sig i skolan…

  Över 400 hysteriskt galna, knasiga, bisarra och totalt meningslösa men ändå superintressanta och underhållande frågor som är lika kul att kunna svara på som att höra svaret på! Det perfekta spelet för alla som älskar meningslöst vetande blandat med nonsens och massor av humor!

  Ett allmänbildande och helgalet frågespel som garanterat leder till många skratt, lustiga diskussioner och vrickade gissningar. Spelet är en utmärkt present och en partyhöjare utan dess like! Perfekt för festen eller middagen.

  Exempel

  Vet du hur många procent bättre killar presterar på gymmet om de tränar framför tjejer, om det går att tatuera tungan eller varför Mona Lisa inte har några ögonbryn?

  Innehåll

  • Över 400 frågor
  • Mått 14 x 14 cm
 • Rackare 3 –...

  4 537 600 nya sätt att få mamma att sätta i halsen!

  Efter över 75 000 sålda rackare kommer här 600 nyskrivna kort. Ett nytt spel och en expansion på samma gång som avhandlar allt mellan pandemi och elsparkcyklar!

  Rackare 3 är ett löjligt enkelt festspel, till den grad att endast puckon kan missuppfatta reglerna. Varje runda lägger en spelare ut ett vitt kort och de andra fyller i med sitt bästa svarta kort. Den som lagt det vita kortet utser den roligaste kombinationen. Först till tio poäng har vunnit spelet och får titeln ”en riktig liten rackare.” Om ni mot förmodan vill spela Rackare passar det lika dåligt på förfesten som på begravningsfikat, i såväl stora som små sällskap.

  Innehåll

  600 spelkort (vita och svart)
  1 regelhäfte

  För spelregler tryck här

 • FAMILJ –...

  ”Familj” är ett underhållande spel med fler än 100 intressanta och roliga frågor om sånt som det är kul att prata om med hela familjen.

  En riktig stämningshöjare och det perfekta spelet för att lära känna både sig själv och sin familj på ett roligare sätt. Vad beredd på många skratt, härliga minnen och oförglömliga diskussioner!

  Lägg ner mobilen, stäng av TV:n, och upplev mysiga stunder tillsammans.

  Spelet passar lika bra hemma som på resan.

 • Tvärtomspelet

  Tvärtomspelet

  Tvärtomspelet är ett kul spel som snabbt blir barnens favorit – i bilen, med kompisar, på resan eller hemma i soffan.

  Här gäller det att snabbt försöka svara fel, alltså tvärtom, på knasiga och kul frågor. Svara Ja istället för Nej och Nej istället för Ja. Var beredd på roliga
  felsägningar och massvis av skratt!

  Spelet är fullproppat med över 500 roliga frågor.
  Utmana dina kompisar och se vem som klarar flest i rad!

  Ålder: 6 + år

 • Kul att du...

  Kul att du frågar… är ett verkligt underhållande spel med den skojiga tvisten att du får välja motspelarnas frågor.

  Här vinner man nämligen genom att slå ut de andra med frågor som inte passar dem! Den som svarar fel åker ut och den som svarar rätt bestämmer vem som ska svara på nästa fråga.

  Över 400 frågor utan massa krångliga regler – lika enkelt som underhållande! Frågorna studsar mellan spelarna och man vet aldrig vem som kommer få nästa fråga. Vem kommer le stort och vem muttrar “Kul att du frågar…”?

  Exempel: 

  Vem kan allt om italienska maträtter, höga berg och roliga resmål?

  Vem gillar inte fotboll?

  Och vem vill inte ha frågor om stjärntecken, Mozart eller melodifestivalen?

 • Det gäller...

  Frågespelet där det gäller att svara fel.

  Hjälper halstabletter mot nackspärr? Är James Bond oskuld? Kan en tävlingsmänniska förlora? Måste man sjunga i duschen? Och brukar grannar uppskatta högljudda fester mitt i veckan?

  I Kortslutning kastar vi oss över fler än 1300 snabba, galna och kul frågor där det gäller att i raketfart och med tungan rätt i mun försöka att inte svara rätt utan istället svara helt tvärtom. Ett utmanande och fantastiskt underhållande spel där ett Ja blir ett Nej och ett Nej blir ett Ja och där massvis av tokiga felsägningar och hysteriska skratt garanteras!

  Är sit-ups och one-night-stand samma sak?
  Brukar man kalla Elvis Presley för “The Queen”?
  Och kan igelkottar bli överkörda?
  Vem klarar sig längst och vem får hjärnsläpp?
  Hjälper halstabletter mot nackspärr?
  Är James Bond oskuld?
  Kan en tävlingsmänniska förlora?
  Måste man sjunga i duschen?
  Och brukar grannar uppskatta högljudda fester mitt i veckan?

  Kortslutning är en utmärkt present och en partyhöjare utan dess like! Perfekt för hemmakvällen, festen eller middagen.

 • Spelet Älskling...

  Allt det där du alltid velat veta om din partner…

  Hur väl känner du egentligen personen som du levt med i 10 år, din nya heta dejt eller han eller hon saom du just står i kast att gifta dig med? Spelet Älskling innehåller över 300 roliga, spännande, intressanta och oväntade frågor som kommer lära dig det mesta om din partner, dig själv och ert förhållande samtidigt som ni har fantastiskt kul!

  Ett underhållande, farligt… och otroligt kul spel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor. Det perfekta spelet efter en trevlig middag, ett par glas vin på tu man hand eller på smekmånaden…

  Älskling är en perfekt present till en vän som just står i kast att gifta sig, just träffat den stora kärleken eller som bara är lite nyfiken…

  Exempel på frågor:
  • Hade du tandställning när du var yngre?
  • Om du fick utnyttja ett frikort och ha sex med vem du ville på hela jorden, vem skulle du då välja?
  • Vems efternamn skulle vi ta om vi gifte oss?
  • Vad är det absolut mest pinsamma du har köpt i en butik?

  Innehåller

  Över 300 frågor
  Askens mått: 14 x 14 cm

 • Kortlekar classic

  Kortlekar classic

  Kortlek med plastbehandlade kort

  Förpackningshöjd (mm) 92

  Förpackningsbredd (mm) 120

  Förpackningslängd (mm) 105

  Vikt ink.emballage (kg) 0,82

 • Rackare 2 –...

  Efter 25 000 sålda exemplar kommer här 600 nya kort. Ett nytt spel och en expansion på samma gång!

  Rackare är ett löjligt enkelt festspel, till den grad att endast puckon kan missuppfatta reglerna. Varje runda lägger en spelare ut ett vitt kort och de andra fyller i med sitt bästa svarta kort. Den som lagt det vita kortet utser den roligaste kombinationen. Först till tio poäng har vunnit spelet och får titeln ”en riktig liten rackare”. Om ni mot för­modan vill spela Rackare 2 passar det lika dåligt på förfesten som på begravningsfikat, i såväl stora som små sällskap.

  Innehåll:
  200 vita kort
  400 svarta kort
  1 regelhäfte

  3 till 20 spelare
  Speltid 60-90 minuter
  Rek. ålder från 14 år

 • Skogen –...

  Ny utgåva – expansion Bäck ingår!

  Är maskrosor och daggmaskar det närmaste du kommer den nordiska naturen i vardagen? Har dina biologikunskaper blivit täckta av mossa sedan mellanstadiets scoutkarriär? Ingen fara, detta är spelet som kommer att få dig att imponera på både vänner och familj under framtida utflykter!

  Den svenska skogen är full av vackra växter, spännande djur och märkliga svampar. Men för att arterna ska leva och frodas måste du skapa den rätta livsmiljön. I det ambitiösa familjespelet Skogen, utvecklat under många år av erfarne biologen Daniel Thorell, är det du som fyller skogen med liv genom att turas om att spela ut arter och naturelement. Det här spelet är en ögonöppnare för den mångfald av arter och miljöer som omringar oss (och vi lovar: en betydligt roligare sådan än den dammiga encyklopedin som hittas på farfars vind). Placera ut gamla träd, näringsrik mark och annat som får din dunge att blomstra – den som skapar den bästa skogen vinner. Eller rätt och slätt: som man sår får man skörda!

  Skogen är enkelt att spela men har strategiska möjligheter för den som älskar att vinna. Det är utmanande och roligt för både vuxna och barn. Spelet tar ca 60 minuter att spela, är för 2-4 spelare och är i sin helhet tryckt på FSC-märkt papper från ett ansvarsfullt skogsbruk.

  Innehåll:
  1 spelplan
  6 spelpjäser
  1 katastroftärning
  1 regelhäfte
  50 artbrickor
  40 elementbrickor
  3 tygpåsar
  4 skärmar
  18 actionkort
  17 livkort

  Expansion Bäck:
  1 regelhäfte
  14 artbrickor
  8 elementbrickor
  3 bäckbrickor

  2-6 spelare
  Speltid 60 minuter
  Rek. ålder från 8 år

 • Spel Vem i...

  Är du redo att höra vad dina vänner egentligen tycker om dig?

  Vem i rummet kissar i duschen och vem i rummet skulle överleva kortast tid på en öde ö? Vem har den bästa radio-rösten och vem kikar egentligen i andra människors badrumsskåp?

  Spel Vem i rummet är ett galet underhållande, utmanande och medryckande sällskapsspel där vi avslöjar vilken bild vi har av varandra och vad vi egentligen tycker och tror om andra. Ett spel om hur vi uppfattas i våra vänners ögon! Spelet innehåller mer än 300 galna, pinsamma och personliga frågor som alla inleds med frasen Vem i rummet.

  Dra ett kort, läs frågan högt inför alla, låt alla fundera ett par sekunder, räkna till tre och låt sedan alla runt bordet peka på just den person dom tycker passar bäst som svar på frågan. Var beredd på massor av överraskningar, pinsamheter och roliga diskussioner!

  Vem i rummet är det perfekta spelet för varje förfest eller middag!

  Exempel frågor: 

  Vem i rummet kissar i duschen och vem i rummet skulle överleva kortast tid på en öde ö?

  Vem har den bästa radio-rösten och vem kikar egentligen i andra människors badrumsskåp?

 • TJEJMIDDAG - Pocket

  Tjejmiddag...

  Tjejmiddag är ett helfestligt spel med över 160 roliga, intressanta och oväntade frågor för den ultimata tjejkvällen!

  Lär dig mer om både dig själv och dina tjejkompisar på ett underhållande sätt där många skratt, galna historier och roliga anekdoter garanteras.

  Här avhandlas allt från roliga minnen, pinsamheter, sex och allt det där du alltid velat veta om dina vänner…

  Massor av kul frågor som garanterat kommer lyfta stämningen på middagen, festen, resan eller vinkvällen!

 • Sanning eller...

  Kan du skilja på trovärdigt skitsnack och galna sanningar?

  Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog?
  Att gifta män ger mer dricks på restaurang än män som är singlar?
  Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA?

  Sanning eller skitsnack är ett helkul frågespel med över 400 frågor där det gäller att kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från hysteriskt galna sanningar. Ett annorlunda och underhållande frågespel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor där vi blandar vetenskap och onödigt vetande med nonsens och skitsnack i en salig röra! Vi kan garantera många skratt, lustiga diskussioner och överraskande svar!

  Exempel frågor: 

  Det perfekta spelet för alla som älskar onödigt vetande blandat med massor av humor och skitsnack!

  Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog?

  Att gifta män ger mer dricks på restaurang än män som är singlar?

  Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA?

 • Professionell darttavla sisal med skåp och 6 pilar

  Professionell...

  Vårt dartset, inklusive skåp, darttavla i sisal och 6 pilar med stålspets är ett bra val för både proffs och nybörjare.

  Dartskåpet i MDF med 2 gångjärnsförsedda luckor har en attraktiv design som passar alla inredningar. Det har gott om plats för dina pilar och även en inbyggd ställningstavla.

  Darttavlan är tillverkad i högkvalitativ sisal. Den har speciella trådar för att minska studs och förbättra din potential att pricka rätt. Darttavlan kan enkelt monteras med de medföljande tillbehören. Darttavlan i sisal är väldigt lämplig för de medföljande pilarna med härdade stålspetsar. Pilarna har ett halkfritt skaft som ger ett bra grepp och bidrar till en välbalanserad flight.

  • Material tavla: Sisal
  • Mått darttavla: 45 x 3,8 cm (Diameter x T)
  • Material omringande ring: EVA (etylen-vinylacetat) skum
  • Material pil: Stålspets + PET-flight + mässingbelagt skaft
  • Material skåp: MDF (medium-density fibreboard)
  • Mått skåp: 50 x 63,5 cm (B x H)
  • Med gångjärnsförsedda luckor
  • I leveransen ingår:
  • 1 x Dartskåp
  • 1 x Darttavla
  • 6 x Dartpilar
  • Monteringstillbehör
 • Politiskt Inkorrekt...

   

  I Politiskt Inkorrekt finns det inga svar som är rätt eller fel. Här är det endast domarens humor som avgör vilket svar som är roligast – och alla spelare byts av att vara domare.

  Politiskt Inkorrekt är inspirerat av det amerikanska Cards Against Humanity. Dessa absurda kort är garanterat långt över gränsen, så det är absolut INTE ett spel för en kväll hemma hos svärmodern! Men har du lust för att skratta åt allt sånt man inte riktigt annars får skämta om, så är detta spelet för dig!

  • Vågar du gå långt över gränsen?
  • Ännu värre än Cards Against Humanity
  • VARNING: Inte ett spel till dig som lätt blir kränkt
 • #opassande...

  #opassande är ett sanslöst underhållande partyspel där

  du kombinerar egna kul ord med ofärdiga meningar.

  Jag är inne i en period där _________ är det enda jag bryr mig om.

  Livet handlar inte om att vänta på ________. Carpe Diem!

  Komplettera ”En perfekt partner ska ha intelligens, humor och _____________.” med saker som “gamla räkor”, “munsår” eller ”fleecetröja” och övertrumfa varandra med skrattframkallande meningar!

  Var beredd på massvis av underhållande pinsamheter som du kommer att skratta åt – även om du gör ditt

  bästa för att låta bli! #opassande är perfekt för festen och en riktig partyhöj.

  Jag är inne i en period där _________ är det enda jag bryr mig om.

  Livet handlar inte om att vänta på ________. Carpe Diem!

 • Trivial Pursuit...

  Den klassiska originaldesignen av det älskade och alltid lika populära sällskapsspelet Trivial Pursuit. Spelet inkluderar 2400 frågor i sex traditionella kategorier, och ett spelbräde i retrodesign. För 2-6 spelare från 16 år.

  I Trivial Pursuit rör sig spelarna runt spelplanen och svarar på frågor i sex olika kategorier: Underhållning (rosa), Natur/Vetenskap (grön), Kultur/Litteratur (brun), Geografi (blå), Historia (gul) samt Sport/Fritid (orange). Om en spelare svarar rätt när hen står på en kategoriruta belönas denne med en tårtbit. Den som först har sex tårtbitar och klarar en finalfråga vinner spelet.

  16+

 • Spel På riktigt!?...

  Kängurukött är det populäraste pålägget på pizza i Australien. Blinda blinkar aldrig. Prickarna på Pippis häst Lilla Gubben var ditmålade.

  Spel På riktigt!? är ett tempofyllt och medryckande spel där det gäller att svara ja eller nej på snabba, roliga och kluriga frågor om helknasigt onödigt vetande.

  Den som får tre rätt i rad kammar hem poäng och den som svarar fel börjar om från noll. Spänningen stiger snabbt för varje fråga i detta festliga och underhållande spel som garanterat kommer bjuda på massvis av skratt, dramatik och (skade)glädje. Fullproppat med över 400 intressanta frågor där alla svarar samtidigt och alla kan få poäng när som helst.

  På riktigt!? är en utmärkt present och en rolig partyhöjare! Perfekt för hemmakvällen, festen eller middagen.

 • Det borde man...

  Denna roliga variant av succéspelet ”Det borde man ju veta!” är fullproppad med över 400 kul och annorlunda ja eller nej frågor om saker man egentligen borde veta. Här tävlar alla mot alla och spänningen stiger snabbt för varje fråga. Till skillnad från traditionella frågespel får man inte poäng för rätt svar – bara minuspoäng för fel! Ju enklare fråga ju fler minuspoäng.

  Var beredd på att bli osäker även på de enklaste av frågor när inte Google finns till hjälp!
  En sak är säker, du kommer höra dig själv tänka… Ah… det borde man ju veta!

  Exempel frågor:

  • Växer fingernaglar lika snabbt som tånaglar?
  • Går det att slå sönder en diamant med en hammare?
  • Är det olagligt att elda upp en hundralapp?

  Innehåll

  • Över 400 frågor om sånt man faktiskt borde veta!
  • Förpackningens mått: 14 x 14 cm.
 • Monopoly Cheaters...

  Följ reglerna, tänj på dem eller bryt dem helt för att vinna i den här fuskarversionen av Monopoly. De ovanliga förslagen på spelplanen, korten och i reglerna uppmuntrar spelarna att ta fram sin inre fuskare när de ska köpa, sälja och intrigera. Låtsas slå tärningen, sno lite pengar från banken och strunta i att betala hyra. Fuska och bli belönad, men om du avslöjas får du betala dyrt! I den här versionen finns inga hus, bara hotell, och en handboja som ”låser fast” spelare vid spelplanen.

 • 1000-bitar...

  1000-piece Puzzle, with dimensions 69 x 50 cm. Suggestive images, quality printing, precise cut-outs, sturdy and precious materials. The Clementoni High Quality Collection is all this and more: an elegant puzzle line, created for those with a passion for detail. Forever attentive to ecological issues, Clementoni uses a high rate of recycled materials, thus avoiding the use of polluting components.
 • 1000-bitar...

  1000-piece Puzzle, with dimensions 69 x 50 cm. Suggestive images, quality printing, precise cut-outs, sturdy and precious materials. The Clementoni High Quality Collection is all this and more: an elegant puzzle line, created for those with a passion for detail. Forever attentive to ecological issues, Clementoni uses a high rate of recycled materials, thus avoiding the use of polluting components.

Meny