Fri frakt vid 399 kr annars 19 kr | Leverans 1-3 arbetsdagar.
  • Support: 08 12 13 75 11
  • Mån - Fre 09-16:00
  • Köp nu betala efter leverans

Refund policy

 

ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vid köp av varor på celevent.se gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande distansavtalslagen. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att du tagit emot den beställda varan.

Retur eller byte

Vid ånger kontakta kundtjänsten på support@celevent.se med ordernummer så hjälper vi dig. Vid byte står vi för fraktkostnaden, vid ånger står du för frakt & administrationskostnaden på 199 kr. Vid returer och byten är det viktigt att du begär kvitto hos ombud så att vi kan verifiera att varan är inlämnad. Retursedeln skickas digitalt vid begäran för att ta hänsyn till miljön. 

Policy för reklamation

Så fort en brist på varan har upptäckts ska du meddela oss. Beskriv bristen på varan så noggrant som möjligt, gärna med bilder och skicka till support@celevent.se. Vid reklamation får du antingen en ny vara eller återbetalning, vid reklamationer står vi för fraktkostnaden. 

Återbetalningsrutin 

Återbetalningen sker snarast möjligt efter mottagande och inspektion av varan. Återbetalningen kommer att ske via det betalningsalternativ som du valde vid köpet, förutsatt att inget annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.

TILL TOPPEN