Vid köp av varor på Celevent gäller 30 dagars ångerrätt. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 30 dagar från det att du tagit emot den beställda varan.

Retur eller byte

Vid ånger kontakta kundtjänsten så hjälper vi dig, e-postadress: support@celevent.se. Vid byte eller retur står vi för fraktkostnaden. Vid returer och byten är det viktigt att du begär kvitto hos ombud så vi kan verifiera att varan är inlämnad. Vi skickar då retursedeln digitalt för att ta hänsyn till miljön. 

Policy för reklamation

Så fort en brist hos varan har upptäckts ska du meddela oss. Beskriv bristen hos på varan så noggrant som möjligt, gärna med bilder och skicka till support@celevent.se. Vid reklamation får du antingen en ny vara eller återbetalning, vid reklamationer står vi för fraktkostnaden. 

Återbetalningsrutin 

Återbetalningen sker snarast möjligt efter mottagandet av varan. Återbetalningen kommer att ske via det betalningsalternativ som du valde vi köpet, förutsatt att inte annat överenskommits eller att det finns hinder för sådan återbetalning.

Vid retur kontaktar du oss via e-post med ditt ordernummer.

Meny